News Alert 
Vandaag is de eerste News Alert van Öko-Life aan de Unithouders van CATF verzonden. Deze e-mail gaat u van ons ontvangen zodra het Central American Timber Fund een document plaatst achter de CATF klanten log-in. Dit keer heeft CATF een News Flash geplaatst achter de CATF klanten log-in.

Hoe kunt u deze News Flash lezen?
U kunt de News Flash I lezen door in te loggen op de website van CATF. Hierna gaat u naar het Nederlandse gedeelte van de site, dan komt u op de pagina informatie voor investeerders. Vervolgens scrolt u naar beneden en treft u rechts van de pagina onder het kopje ‘Investor Profile‘ het kopje ‘Informatie voor investeerders‘ aan, hierin staat: ‘nieuwsarchief‘. Als u het nieuwsarchief aanklikt komt u op de pagina waar u de News Flash september I kunt lezen. Onder het menu ‘Nederlandstalige nieuwsbrieven‘ treft u News Flash  –  5 september 2018 aan.

U kunt ook klikken op de volgende link: https://www.catf.lu/nl/news-archive/ 
De persoonlijke inlog pagina van CATF ziet u dan verschijnen, zodra u hierop bent ingelogd treft u het Nieuwsarchief aan. Onder het menu ‘Nederlandstalige nieuwsbrieven‘ treft u News Flash  –  5 september 2018 aan.

Wachtwoord vergeten?
U dient ingelogd te zijn om de News Flash I te kunnen lezen.
Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u deze opvragen bij Öko-Life. Wij maken dan een nieuw wachtwoord voor u aan en zullen deze per e-mail versturen.

Wanneer kunt u weer een News Flash verwachten?
Volgende week woensdag 12 september 2018, kunt u de News Flash september II verwachten. Deze News Flash gaat over de jaarcijfers, voortgang van Redemption, Plantage nieuws en de Beleggersdag.  Ook deze News Flash treft u op de zelfde manier aan achter de klanten log-in van CATF.

Liever geen News Alert ontvangen?
Wilt u liever geen News Alert ontvangen? Dan kunt contact opnemen met Öko-Life. Wij halen u dan van de mailingslijst af.

Vragen?
Mocht u over deze News Flash vragen hebben of de News Flash niet kunnen vinden neem dan contact op met Öko-Life.