Inkoopverzoek

Het Redemption formulier kunt u aanvragen bij Öko-Life of downloaden achter de CATF klanten log-in. Het aanvragen van een Redemption formulier kunt u telefonisch of via onderstaand aanvraagformulier opvragen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Redemption formulier versturen:

Wanneer u het betreffende formulier correct en volledig heeft ingevuld en de benodigde documenten heeft toegevoegd kunt u het opsturen naar:

Öko-Life B.V.
Witte Kruislaan 6
1217AP Hilversum
Het is niet mogelijk om een Redemption verzoek per e-mail te versturen. De Fonds administrateur accepteert geen gemailde documenten.
Inkoopaanbod:
BAUM Management is niet verplicht om aan een Redemption verzoek te voldoen. Ook moeten huidige investeerders zich ervan bewust zijn dat zij het financiële risico van investering wellicht voor een lange termijn zullen moeten dragen. Tevens kan een Redemption over meer dan één Redemption Day plaatsvinden. Unithouders kunnen dan eveneens verschillende NAV’s uitgekeerd krijgen.
Verhandelen van units:
Een andere manier om uw units CATF te verkopen is via de secundaire handel. Wenst u meer te willen weten over de mogelijkheden van de secundaire handel neem dan contact op met Öko-Life. Wij brengen u in contact met de distribiteur van het Fonds.
Let op: Öko-Life bemiddelt niet en geeft ook geen advies bij aan- of verkoop van units CATF.

Redemption verzoek intrekken:

Een Redemption verzoek kunt u middels een Redemption Revocation formulier intrekken. Dit formulier kunt u opvragen bij Öko-Life via deze pagina.